Isabel Chávez

 En

Isabel Chavez Cumplido. Psicòloga general sanitària. Treball psicològic en l’àmbit individual, familiar o grupal amb persones amb algun trastorn del neurodesenvolupament o de l’aprenentatge. Contacte amb centres escolars i famílies fent formació i psicoeducació presencial i virtual a escala nacional i internacional. Coordinadora del Espai Jove.

L’Espai Jove és un espai vivencial on es prioritzen les inquietuds i conflictes personals dels adolescents amb TDAH, TEA, T.Neurodesenvolupament i / o problemes de conducta. Dirigit a nois i noies de 14 a 18 anys.
Mitjançant diferents blocs temàtics sorgits a partir de l’diàleg amb el grup, s’intentarà potenciar en l’adolescent el treball amb si mateix (autoestima, sentiments, …), el treball amb el grup (comunicació, gestió de conflictes …) i el treball amb el món que l’envolta (generalització dels aspectes treballats).

-Quins canvis veus amb els teus pacients després de fer reeducacions o teràpia?

Per mi, només hi ha canvi si hi ha respecte al patiment de l’altra persona, vincle afectiu, sentit de l’humor i reconeixement de la valentia que la persona mostra anant al psicòleg, deixant-se conèixer i veure tal com és. M’agrada veure que amb aquests ingredients la persona reflexiona cap a si mateixa, creix i ella, amb una mica d’ajuda, és capaç de provocar el canvi que desitja.

Últimas Publicaciones

Start typing and press Enter to search